Over Protex®

Lees meer over Protex® en onze organisatie

Vanuit onze expertise ontwikkelen wij onze producten met een tijdloos design waarbij efficiëntie en eenvoudige montage voorop staan. Een combinatie van bestendigheid, esthetiek en gebruiksgemak.

Innovatief met verwerkingsgemak

Protex is dé innovatieve gevelbekleding voor een mooie en duurzame keuze voor elke gevel. Protex kunststof gevelbekleding bevat het verwerkingsgemak van hout, met de voordelen van kunststof. Onze kunststof gevelbekleding is een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product en is bestendig tegen weer en wind; perfect voor het Nederlandse klimaat.

Look and feel van hout

Protex kunststof gevelbekleding bestaat uit een door-en-doorgekleurde, massieve kunststof kern, met daarop een decorfolie. Deze decorfolie heeft een subtiele houtnerfstructuur. De Protex Urban-lijn bezit een grovere, dieper ingeperste houtnerfstructuur.

Door deze opbouw verwerkt Protex net als hout en ziet er eruit als hout, maar heeft het alle duurzame voordelen van kunststof.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze inspiratiepagina.

Fetim Group

Protex is een merk van Fetim Group. Al ruim een eeuw werkt Fetim met toewijding aan een gevarieerd productassortiment en levert aan de professionele bouw en groothandels.

Bekende A-merken bouwmaterialen van Fetim Group zijn UniPrime, Protex, ModiWood en Ki-Kern.

Fetim Group is een Nederlands bedrijf en ruim 100 jaar actief in meer dan 40 landen binnen en buiten Europa.