Groothandels

√ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding                    

√ Snelle service en levering            

√ Milieucertificaat ISO14001

Kunststof gevel met de uitstraling van hout

Ben je voor jouw klanten op zoek naar kunststof gevelbekleding met de uitstraling van hout, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ook voorzien van alle benodigde certificaten? Kies dan voor Protex.

Protex kunststof gevelbekleding bevat alle voordelen van kunststof, maar verwerkt en ziet eruit als hout. Dit creëert een klassiek, tijdloos design voor elke gevel, maar dan met onderhoudsarme voordelen.

Ruim assortiment

Protex heeft een ruim productassortiment aan onderhoudsarme, gemakkelijk verwerkbare gevelbekleding. Het is snel te monteren, heeft weinig onderhoud nodig en gaat jarenlang mee. Er is keuze uit een elegante Protex Sense-lijn en een meer stoere, robuuste Protex Urban-lijn. Ook heeft Protex boeiboorden in het assortiment.

Geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie

Protex kunststof gevelbekleding is zeer populair binnen de aannemerij en dus ook de ideale partner voor jouw klant. Het brede en multi-inzetbare assortiment voldoet aan alle toepassingseisen bij nieuwbouw, maar ook bij verbouw- en renovatieprojecten. Protex gevelbekleding biedt 10 jaar garantie op kleurbehoud en 20 jaar garantie op materiaal.

Milieucertificaten

Protex kunststof gevelbekleding voldoet aan alle belangrijke eisen. Denk hierbij aan eisen op het gebied van milieu, bruikbaarheid en veiligheid. Met het belangrijkste milieucertificaat ISO14001 op zak zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierbovenop bezit Protex ook het KOMO attest-met-productcertificaat.

Massieve kern

Bij de ontwikkeling van Protex gevelbekleding is uit gegaan van een principe: de verwerking en installatie zo gemakkelijk mogelijk maken. Protex bestaat daarom uit een massieve, door-en-doorgekleurde kunststof kern. Door deze opbouw kan Protex worden verwerkt zonder afwerkprofielen.

De gevelbekleding is licht van gewicht en bespaart tijd, materiaal en arbeid; wel zo fijn voor de productiviteit. De gevelbekleding is zowel horizontaal als verticaal toepasbaar, waardoor de producten multi-inzetbaar én herbruikbaar zijn.

Met Protex bespaar je aanzienlijk op materiaal- en arbeidskosten en ziet het er ook nog eens mooi uit!

“Met onze expertise en ervaring op het gebied van gevelbekleding voelen wij goed aan wat de wens van de klant is en bieden wij het grootste verwerkingsgemak. Dit maakt ons uniek, stabiel en sterk; net als ons product!”

– Prospèr Vermeulen, Manager R&D Protex.