Aannemers en Installateurs

√ Duidelijke montageinstructies               

√ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding                  

√ Snelle service en levertijden

Ontdek ook het gemak van Protex gevelbekleding

Protex kunstgevelbekleding heeft de uitstraling van hout, met de voordelen van kunststof. De vraag hiernaar bij aannemers en installateurs is groot. Dat is te begrijpen: het materiaal heeft veel toepassingsmogelijkheden, is betaalbaar, snel en gemakkelijk te monteren en blijft jarenlang mooi. Daarbovenop zijn de levertijden gunstig en is er een uitgebreid assortiment op voorraad. Voor een langdurig resultaat met hoog verwerkingsgemak kies je Protex.

Unieke opbouw

Protex bestaat uit een massieve kern, met daaroverheen een decorfolie met houtnerfstructuur. Door de massieve kern is het niet noodzakelijk om de kopse kanten af te werken. Ook is het materiaal licht van gewicht, maatvast en hoeft het niet overgeschilderd te worden. Zo bespaar je arbeidstijd, kosten én onderhoud en kun je snel beginnen aan je volgende klus.

 

Geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie

De Protex collectie voldoet geheel aan de toepassingseisen die gesteld worden voor nieuwbouw-, verbouw- & renovatieprojecten. Dit zijn eisen die zijn gericht op onder meer milieu, bruikbaarheid en veiligheid.

Zo voldoet Protex aan het belangrijkste milieucertificaat ISO14001 en bevatten de geveldelen een brandklasse D-classificatie.

Daarom is Protex® multi-inzetbaar en toe te passen op veel diverse projecten

Verwerkbaar als hout, duurzaamheid van kunststof

Het unieke ontwerp van Protex gevelbekleding is naar elke breedte op maat te zagen. De gevelbekleding is, net als de traditionele verwerking van hout, met en zonder overstek te gebruiken. Ook kun je Protex met normaal gereedschap bewerken; wel zo makkelijk!

De gevelbekleding biedt 10 jaar garantie op kleurbehoud, 20 jaar garantie op basismateriaal én bezit een KOMO attest-met-productcertificaat. Voor een aanhoudende kwaliteit kies je Protex.

Projecten met Protex®

Bekjik hier enkele projecten met Protex kunststof gevelbekleding