Protex® voor Architecten

√ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding  

√ Visueel aantrekkelijk 

 √ Uitgebreide technische specificaties 

Ontdek het stijlvolle assortiment van Protex

Wil je een uitstraling van houten gevel met de onderhoudsarme voordelen van kunststof? Dan is Protex de ideale keuze voor jouw project. Met Protex kies je het beste van twee werelden.

De vraag hiernaar is groot en dat is te begrijpen. Het eindresultaat ziet er mooi uit, blijft betaalbaar en is eenvoudig te verwerken. Bovendien is de gevel onderhoudsarm en blijft het jarenlang mooi. Kiezen voor Protex is dan ook kiezen voor een waardevermeerdering van het project of object. Onderaan de streep ben je goedkoper uit met Protex dan met een alternatief kunststof gevelbekleding-merk.

Projecten met Protex®

Raak geïnspireerd door Protex! Bekijk hier enkele projecten waar Protex is gebruikt voor een mooie, onderhoudsarme gevel.

Look and feel van hout

Protex kunststof gevelbekleding bestaat uit een massieve, door-en-doorgekleurde kunststof kern. Deze kern is afgewerkt met een decorfolie met natuurlijk ogende houtnerfstructuur. Er is keuze tussen een subtiele of dieper ingeperste houtnerfstructuur, allebei met een eigen visuele stijl.

Onzichtbare bevestiging

De gevelbekleding kan zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Bovendien kan Protex onzichtbaar worden bevestigd door het unieke sponningmodel. Het eindresultaat: een mooie, duurzame en gemakkelijk afgewerkte gevel zonder zichtbare schroeven en nagels.

Langdurig resultaat

Protex gevelbekleding is onderhoudsarm en biedt een langdurig resultaat: het hoeft niet overgeschilderd te worden. De gevelbekleding biedt 10 jaar garantie op kleurbehoud, 20 jaar garantie op basismateriaal én bezit een KOMO attest-met-productcertificaat. Voor een aanhoudende kwaliteit kies je Protex.

Overzicht