Consumenten

√ Onderhoudsarm           

√ Look and feel van hout

√ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ontdek de onderhoudsarme gevelbekleding van Protex

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, stijlvolle en betaalbare kunststof gevelbekleding met de uitstraling van hout? Kies dan voor het gemak van kunststof gevelbekleding van Protex.

Houtnerf

Door de unieke folie met houtnerfstructuur lijkt de kunststof gevelbekleding van Protex op echt hout. De gevelbekleding is licht van gewicht, maar door de massieve kern ijzersterk. Kromtrekken, splijten, splinteren en rotten is verleden tijd bij Protex. Bovendien hoef je Protex niet meer over te schilderen en is intensief onderhoud verleden tijd!

Onze kunststof gevelbekleding is een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product en is bestendig tegen weer en wind; perfect voor het Nederlandse klimaat. Bespaar tijd, geld en onderhoud met Protex.

Projecten met Protex®

Bekijk hier enkele projecten waar Protex® gevelbekleding is ingezet

Bespaar tijd, geld en onderhoud

Protex is erg populair onder aannemers en installateurs. En dat is niet voor niets: Protex® kunststof gevelbekleding is gemaakt voor een efficiënte en eenvoudige montage. De gevelbekleding is licht van gewicht en bespaart tijd, materiaal en arbeid; wel zo fijn voor de productiviteit. De gevelbekleding is zowel horizontaal als verticaal toepasbaar, waardoor de producten multi-inzetbaar én herbruikbaar zijn.

Met Protex® bespaar jij én je installateur tijd, geld en onderhoud.

Langdurig resultaat en duurzame kwaliteiten

Protex Gevelbekleding is gemaakt van duurzaam kunststof. Bovendien wordt het materiaal geproduceerd volgens de belangrijke ISO 14001 milieustandaard. Zo behoudt de gevel tot wel 10 jaar zijn kleur en is er 20 jaar garantie op het materiaal.

Met onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat de eindgebruiker lang mag genieten van onze gevelbekleding. Dit maakt ons uniek, stabiel en sterk; net als ons product! 

– Prospèr Vermeulen, R&D Manager bij Protex.